Obiady

Cena obiadu w październiku 2020 – 4,00zł (uczniowie) 22 dni x 4,00zł = 88,00zł

Nadpłatę za niewykorzystane obiady prosimy odliczyć po konsultacji z intendentką.

Płatności przelewem na konto bankowe:

PKO BP 83 1020 2313 0000 3602 0574 0115

Wpłat należy dokonywać w okresie 01-10.10.2020 r.

W tytule wpłaty należy wpisać: imię i nazwisko dziecka, klasa, miesiąc, za który dokonywana jest wpłata.

Nie ma możliwości wpłat gotówkowych.

Z obiadów mogą korzystać jedynie uczniowie, których rodzice/opiekunowie złożyli deklarację (klasy I – VIII), deklaracja do pobrania na stronie internetowej (Rozpoczęcie roku szkolnego).

Nieobecności dzieci na obiadach prosimy zgłaszać na adres e-mail: intendentka@sp1swce.pl

 

JADŁOSPIS

 

Poniedziałek 12.10.2020r.

  1. Bigos z bułką
  2. Herbata z miodem i cytryną
  3. Banan                    ALERGENY (gluten poz.1; seler poz.1)

 

Wtorek 13.10.2020r.

  1. Ziemniaki, schab pieczony z sosem chrzanowym, gotowane warzywa
  2. Kompot
  3. Jogurt                       ALERGENY (gluten poz.1; mleko poz.1,3)

 

Środa 14.10.2020r.

  1. Pierogi z serem polane masłem
  2. Herbata z miodem i cytryną
  3. Sok owocowy             ALERGENY (gluten poz.1; mleko poz.1)

 

Czwartek 15.10.2020r.

  1. Ryż, potrawka z kurczaka
  2. Kompot
  3. Mandarynka             ALERGENY (gluten poz.1; seler poz.1)

 

Piątek 16.10.2020r.

  1. Ziemniaki, ryba miruna, surówka z białej kapusty z sosem chrzanowym
  2. Kompot
  3. Bułeczka drożdżowa  z jabłkiem         ALERGENY (gluten poz.1,3; jajko poz.1; mleko poz.1; seler poz.1)

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

 

 

Poniedziałek 19.10.2020r.

  1. Rizotto z mięsem indyczym
  2. Herbata z miodem i cytryną
  3. Gruszka                    ALERGENY (gluten poz.1; seler poz.1)

 

Wtorek 20.10.2020r.

  1. Ziemniaki, kotlet mielony, buraczki
  2. Kompot
  3. Sok owocowy                       ALERGENY (gluten poz.1; jajko poz.1)

 

Środa 21.10.2020r.

  1. Makaron z serem polany masłem
  2. Herbata z miodem i cytryną
  3. Mus owocowo-warzywny             ALERGENY (gluten poz.1; mleko poz.1)

 

Czwartek 22.10.2020r.

  1. Kasza gryczana, gulasz wieprzowy, kiszony ogórek
  2. Kompot
  3. Jogurt ACTIMEL             ALERGENY (gluten poz.1; seler poz.1; mleko poz.3)

 

Piątek 23.10.2020r.

  1. Ziemniaki, polędwiczki z dorsza, surówka kiszonej kapusty
  2. Kompot
  3. Jabłko         ALERGENY (gluten poz.1; jajko poz.1)